anet van haaster

Anet is een echt modedier. Al 25 jaar is zij betrokken bij markt- en stijlonderzoek en adviseert zij retailers en merken bij innovatie op diverse terreinen. Wat betekenen trends voor het assortiment? Hoe maak je onderscheid tussen stijlen? Hoe breng je als inkoop- en stylingafdeling die kennis in de praktijk zodat het klanten trekt en aan je bindt? Het recent ontwikkelde lesprogramma dat zij heeft opgesteld om het personeel van een grote modeketen op te leiden tot ‘style advisor’ is een goed voorbeeld van de praktische en pragmatische visie van Anet.

 

Daarnaast geeft Anet seminars, trainingen en praktische workshops voor retailers en brancheorganisaties zoals het project ‘Moslima’s & Mode’. Een seminar dat retailers handvaten geeft om in te spelen op de behoeften van een onderkende maar commerciële groep nieuwe Nederlanders. Anet studeerde Beeldende kunsten en beeldende vorming aan de Academie in Den Haag en Tilburg.

Klik hier voor het volledige profiel van anet van haaster op LinkedIn.

"INSPIRATIE VIND IK OVERAL."

Door met consumentenogen te kijken en strategisch te denken zie ik hoe grote en kleine ondernemers meer omzet kunnen behalen met slechts kleine aanpassingen in hun product of assortiment.